U bevindt zich hier:

5de leerjaar A

Juf Hanne

5de leerjaar B

(tijdelijk vervangen door juf Valerie)

Leerkrachten 6e leerjaar

Juf Sofie

6de leerjaar A

Juf Sarah

6de leerjaar B

Klasuren

Kleuterschool

• Voormiddag: 08.40 tot 11.55 uur
  • Namiddag: 13.10 tot 15.25 uur

Lagere School

• Voormiddag: 08.45 tot 12.00 uur
  • Namiddag: 13.15 tot 15.30 uur

Opendeurdagen

Kleuterschool en lagere school

• Zaterdag 15 februari 2020 (10 - 12 uur)

Voor de opendeurdagen ga je binnen langs de speelplaats van de kleuterschool.

Kleuterschool

• dinsdag 15 oktober om 9 uur
  • dinsdag 10 december om 9 uur
  • donderdag 13 februari om 9 uur
  • dinsdag 24 maart om 9 uur
  • dinsdag 12 mei om 9 uur

Voor de opendeurdagen ga je naar de kleuterschool naar het onthaalklasje bij juf Inge Verschueren.

Instapdagen

Kleuterschool (onthaalklas)

• Maandag 2 september 2019
  • Maandag 4 november 2019
  • Maandag 6 januari 2020
  • Maandag 3 februari 2020
  • Maandag 2 maart 2020
  • Maandag 20 april 2020
  • Maandag 25 mei 2020
  • Dinsdag 1 september 2020

Login Form

Heilig Hartschool SKW   |   Albertstraat 38 - 2860 Sint-Katelijne-Waver   |   Telefoon: 015 20 96 14 - Fax: 015 20 91 29   |   Email: secretariaat@hhartschool-skw.be

Our website is protected by DMC Firewall!