U bevindt zich hier:

• zaterdag 23 maart tussen 10.00 en 12.00
  • dinsdag 26 maart om 9.00
  • dinsdag 21 mei om 9.00

Voor de opendeurdagen ga je naar de kleuterschool naar het onthaalklasje bij juf Inge Verschueren.

Instapdagen

Kleuterschool (onthaalklas)

• Maandag 3 september 2018
  • Maandag 5 november 2018
  • Maandag 7 januari 2019
  • Vrijdag 1 februari 2019
  • Maandag 11 maart 2019
  • Dinsdag 23 april 2019
  • Maandag 3 juni 2019
  • Maandag 2 september 2019

Login Form

Heilig Hartschool SKW   |   Albertstraat 38 - 2860 Sint-Katelijne-Waver   |   Telefoon: 015 20 96 14 - Fax: 015 20 91 29   |   Email: secretariaat@hhartschool-skw.be

Our website is protected by DMC Firewall!